friends

yeah
arini ari yg membuatkan aku sebak sangat,sebab ak dapat jumpa dengan kawan karib sewaktu form 1 ag...tp sedihnya kami sering lose contact..lpas dya pindah skolah in form 2..trus kami xjumpa dh...pastu tiba2 leh trjumpa masa kt tuition kt USM ,masa tu nak amek SPM.,n skli lagi kami berjumpa.sangat2 best masa tuh....kami jumpa tiap2 ari2 kuar sama2..n tiba2 pas je SPM kami lose contact again......now umor ak dh 21...n now baru kami berjumpa balik....myb yg ni dikatakan jodoh sahabat kan...?bukan je jodoh tuk pasangan je taw..yeah she my 1st friend that i know time form 1 dulu..shes friendly ,manja,comel,sensitif,n BLURR!hehe
n sebelom2 ni ak tetiba nangis sorang2 coz rindu gila! kat dya...serius...nangis trok sgt...ak pon cri la kt fesbuk ni kot2 dya ada ka...tapi..xdak...sedih sgt...aku pon tnya la kengkawan lama yg knal dya...so dwang ckp no hp dya selalu tukar..susah nak cari..sebab dya stay kat kl.,ak pon doalah pada Dia supaya ketemukan lagi kami suatu hari nanti.
Ntah cmne ak leh contact ngn dya,ak lpa part tu..sory, den dya ckp dya bru wat fesbuk ..wahhh happy gila kot masa tu ..so ak trus contact dya dlm fesbuk...n berwebcam sesama...jrang la ..coz dya kja masa tuh.
so skunk dya dh glamor dah...yela jdi model lak dya nih...comel kemetot pon leh jadi model..ahaks!
so tadi malam dya kol ak cakap nak tdo uma aku...terkejut kot...xterlintas langsung nak pikir yg dia nak mai uma aku..so dya stay juz 1 day with me..n pastu bgn pagi dya hang out ekut ak g kolej ak...n knal2 la ngn kwn2 ak..den bla bla bla....n dia nak kna balik jumpa kak angkat dya..,so tetiba hati ni sebak sgt,yela dh lme xjmpa,n dh kna pisah...im not show my tears to her....im just hug her n kiss her...hummmmm hnya Allah je tawu...n menangis jugak ak...mang sedih..tapi dya ckp dya nk stay sni dulu...humm..hope i will hang out with u again dear....nak tawu sape nama dya...? she is Siti Khaliesah Jamel...i truly miss her ..



ok this is it...
tx 4 reading ..
feel free to comment.tx=D

4 comments:

HearTBeaT said...

Tu pun jenuh gak nk pujuk

Lady Its Lya said...

jahat!!menchi2!

athirah said...

mesti seronok dapat jumpa kawan yg dah lama tak jumpa . lagi2 kalau kawan tu rapat ngan kita .



visit my page if u like
http://athirahshariffudin.blogspot.com/

Lady Its Lya said...

tu la athirah...penah mnitis air mata ni sbb rindu ngn kwn....dok brdoa mntx2 la jmpa kan...tgk2 alhamdullilah dimakbulkan.....